Top 5 rujuri 2023

by Roxana
0 comentarii
  1. Rujurile cremoase – Sunt în continuare foarte populare în 2023. Mac, Nars și Bobbi Brown au cele mai bune rujuri cremoase cu texturi bogate și culori vibrante.

2. Rujurile matte – Rujurile mate sunt încă un trend puternic în 2023. Branduri ca Huda Beauty, Maybelline și Sephora Collection au lansat noi nuanțe de ruj mate cu finisaje confortabile.

                 

 

3. Rujurile glossy – Se întorc în forță rujurile cu finisaje strălucitoare, lucioase. Fenty Beauty, Pat McGrath și Anastasia Beverly Hills au cele mai așteptate rujuri glossy.

4. Rujurile lichide – Rujurile lichide de lungă durată precum Stila Stay All Day sau Smashbox Always On Liquid Lipstick continuă să fie bestseller-uri.

                                                

5. Rujurile nude – Anul acesta se poartă nuanțele naturale, nude pentru un look proaspăt. Branduri ca Charlotte Tilbury, YSL și Rare Beauty au noi colecții de rujuri nude spectaculoase.

 

Tendința este spre texturi confortabile, dar cu rezistență bună și nuanțe naturale, de la mate la strălucitoare. Acestea sunt cele mai apreciate rujuri în 2023.

Aici poti vedea si top 5 glossuri.

Related Posts

Lasă un comentariu