Top 5 iluminatoare pentru fata

by Roxana
0 comentarii

Iluminatorul este un produs cosmetic care ajută la strălucirea și luminozitatea tenului feței.

  • Textură – Iluminatorul are de obicei o textură cremoasă, lichidă sau pudrată. Cele lichide sau cremoase sunt mai ușor de blenduit și dau un finish mai natural.
  • Culori – Se găsesc în nuanțe precum roz-auriu, galben-auriu, alb perlă etc. Cele cu nuanțe calde conferă un aspect proaspăt și sănătos tenului.
  • Aplicare – Se aplică pe zonele proeminente ale feței unde lumina se reflectă mai bine, cum ar fi pomeții, podul nasului, arcul de cupidon. Poate fi aplicat cu degetele, buretele sau pensula.
  • Finisaj – Conferă un aspect luminos, strălucitor, proaspăt tenului. Scoate în evidență trăsăturile feței. Nu ar trebui să lase urme sau pete. Finisajul ar trebui să fie catifelat.
  • Beneficii – Iluminatorul creează iluzia unui ten odihnit și sănătos. Ascunde imperfectiunile și ridurile fine. Întinerește și luminează tenul instant.

Top 5 iluminatoare pentru fata:

  1. Iluminatorul liquid Becca Shimmering Skin Perfector – Este un iluminator lichid foarte fin, care lasă un strat subțire și strălucitor pe piele. Are un efect de iluminare naturală.

2. Highlighter-ul în paletă Anastasia Beverly Hills Glow Kit – Conține 4 nuanțe de iluminator în paletă, de la delicate până la strălucitoare intense. Poți alege nuanța potrivită pentru orice tip de machiaj.

3. Iluminatorul Benefit Dandelion – Are o textură solida ce se aplică ușor și uniform.

4. Iluminatorul Rare Beauty Positive Light Silky Touch Highlighter- Are o textură pudrată fină ce conferă strălucire pielei fără să lase urme sau pete de culoare.

5. Highlighter-ul cremos Milk Makeup Highlighter – Are o pigmentație puternică și poate fi folosit atât pe față, cât și pe corp. Textura sa cremoasă permite blenduirea ușoară.

 

Aici poti vedea si top 5 produse pentru contouring.

Related Posts

Lasă un comentariu